Pedagógus pályázat - Díjazottak

A szakmailag legjobb, leginnovatívabb pedagógiai megoldásokat bemutató pályázatok díjátadójára pénteken került sor az E.ON székházában.

Több nagy sikerű, az EnergiaKaland oktatási programban diákoknak kiírt kreatív és fotópályázat után az E.ON azoknak az energiahatékonyság iránt elkötelezett pedagógusoknak a munkáit várta, akik az oktatási programot már alkalmazzák. A pályaműveket két kategóriában küldték be: Így használom az EnergiaKaland oktatóprogramot! és E.ON önkéntes járt az iskolámban.

A beérkezett kisszámú, ám átlagon felüli szakmai színvonalú pályaművek gondos, értékes és ötletgazdag munkák, gazdag mellékletekkel. Hitelt érdemlően bizonyítják azt, hogy az EnergiaKaland oktatócsomag tanítása és tanulása kiemelkedően népszerű es kedvelt mind a diákok, mind az azt alkalmazó pedagógusok körében. Az E.ON büszke lehet erre az eredményre, hiszen a pályázatok egyértelműen, adatszerűen es dokumentáltan bizonyítják a program fejlesztő hatását és oktatási hatékonyságát. A gyerekek szeretik, a tanárok elragadtatva fogadják, többen közülük lelkesen terjesztik is saját köreikben.

Némely pályázó sokoldalúan és kreatívan gazdagítja az EnergiaKalandot egyéni módszertani megoldásokkal, amelyet a gyakorlatban bevezettek és igazoltak.

A pályaművek messze túlmutatnak eseti céljukon, a pályázaton való részvétel mellett azokat fel lehet használni az EnergiaKaland, a weboldal és a tanári kézikönyv továbbfejlesztésére is.

A pályázat eredményeit és a pályaműveket az alábbi táblázatban olvashatják.

A pályázaton résztvevőknek ezúton gratulálunk!

1. Így használom az EnergiaKaland oktatóprogramot!

Név link
1. Gaálné Kiss Hortenzia Pályázati anyag
2. Simon Zsuzsanna Pályázati anyag
2. Tusorné Fekete Éva Pályázati anyag
Dr. Budayné dr. Kálóczi Ildikó Pályázati anyag
Füster Gáborné Pályázati anyag
Grenerczyné Csoó Erika Pályázati anyag
Hegyi László Pályázati anyag
Hodosiné Szögedi Katalin Pályázati anyag
Kulcsár Zoltán Pályázati anyag
Lendvainé Tóth Judit Pályázati anyag
Lukácsné Czeglédy Éva Pályázati anyag
Nagyné Egri Edit Pályázati anyag
Oláh Zsuzsa Pályázati anyag
Tóth Mariann Pályázati anyag
 

2. E.ON önkéntes járt az iskolámban!

Név link
1. Tánczos Krisztina Pályázati anyag
Sipos Ildikó Pályázati anyag
Ujvári Csabáné Pályázati anyag