„Kalandos nyár - energia, amely feltölt” - Fotópályázat

Az E.ON Csoport „Kalandos nyár - energia, amely feltölt” témakörben új fotópályázatot ír ki, 18. életévet betöltött magánszemélyek számára. A Pályázók az energiakaland@eon.hu e-mail címre küldhetik el Pályázataikat.

Kérjük a pályázókat, hogy a részvételi szabályzatot részletesen tanulmányozzák, és annak megfelelően készítsék el a pályaműveket.

Olyan fotókat várunk, amelyeken szülő, gyermek, kisebb társaság, közösség, család nyári élményét ragadja meg, melyek azt sugallják, hogy „Kalandos nyár - energia, amely feltölt.”

A fotópályázaton Facebook „Tetszik” szavazati alapon, csökkenő sorrendben főnyereményként egy tabletet, illetve további nyereményként két digitális fényképezőgépet, egy mini drónt, két vízzel működő játékautót, két napelemes játékszettet és négy Gazdálkodj felelősen! társasjátékot lehet nyerni.

Egy pályázat maximum 1 db fényképet tartalmazhat. Olyan nem lehet, amit már korábban publikáltak. A Pályázatra kizárólag digitalizált formában adható be pályamű. Papírképet, scannelt papírképet, diát, negatívot nem áll módunkban elfogadni.

A Pályázatok beküldési ideje 2017. július 17. 9.00 órától 2017. augusztus 4. 17.00 óráig tart.

A pályázat lezárását követően 2017. augusztus 7. 11.00 órától 2017. augusztus 17. 17.00 óráig a fényképeket elérhetővé tesszük a www.facebook.com/energiakaland oldalon, ahol a közönség a „Tetszik” gombbal kifejezheti a pályázatok iráni szimpátiát. A 2017. augusztus 17. 17.00 óráig legtöbb „Tetszik” gombbal bíró fotóból, sorrendben az első 12 db kerül ki a fotópályázatból nyertesként, a „Tetszik” gomb számai alapján, csökkenő sorrendben kialakítva a nyertes sorrendet a fődíjtól, a többi nyereményig.

A nyertesek nevét augusztus 17.-én közzétesszük a www.facebook.com/energiakaland oldalon.

A pályázatra természetesen azok jelentkezését is várjuk, akik még nem ismerik az EnergiaKuckó és az EnergiaKaland oktatási programot. Kérdés esetén állunk rendelkezésre az energiakaland@eon.hu e-mail címen.

A pályázathoz valamennyi indulónak sok sikert kívánunk!

Részvételi feltételek megtekintése

E.ON Hungária
EnergiaKaland Csapata

 

 

Pályázati munkák