Energiahatékonyság és energiatudatosság a mindennapokban

A meghirdetett pályázat a korábbi évek rendkívül sikeres pályázatait folytatva egyrészt a köznevelésben részt vevő (6-18 éves), a fenntartható fejlődés és az energiahatékonyság iránt elkötelezett, a meghatározott témában elmélyedni, és önmagukat kreatívan kifejezni képes tanulók, valamint az őket nevelő oktatási intézmények támogatását és munkájuk elismerését szolgálja.

A vállalat a 2012-ben bemutatott, óvodásoknak szóló oktatási programjának használóit, illetve az energiatudatosságot építő, energiahatékonysági témára nyitott óvodákat is szeretné megszólítani a pályázatban: ezért a 3-6 éves korosztálynak is pályázatot hirdetünk. 

A pályázat a magyarországi óvodába (3-6 éves korosztály), valamint a magyarországi iskolába járó, 6-18 éves korosztály tagjai számára kínál alkotási, kreatív lehetőséget különböző témakörökben. A pályázók a témákhoz ötleteket meríthetnek az Energiakaland portálról is: http://www.energiakaland.hu/

Alább, csatolva találhatóak a pályázati kiírások és a pályaművek benyújtásához szükséges szülői nyilatkozatok és pályázati adatlapok. Kérjük a pályázókat, hogy a pályázatot részletesen tanulmányozzák, és annak megfelelően készítsék el a pályaműveket.

A munkák postára adási vagy elektronikus úton történő beküldési határideje: 2014. október 31.

A pályázatra természetesen azok jelentkezését is várjuk, akik még nem ismerik az EnergiaKuckó és az EnergiaKaland oktatási programot. Kérdés esetén állunk rendelkezésre az energiakaland@eon.hu e-mail címen.

A pályázathoz valamennyi induló óvodásnak és diáknak sok sikert kívánunk!

E.ON Hungária Zrt.

Pályázati anyagok a 3-6 éves korosztály számára

Pályázati anyagok iskolások számára